tarihi-odunpazari-4

5000 ml Kavanoz

Koli içi 4 Adet

Palet içi 45 Adet

B: 8697417380539

 

5000 ml

Saplı

2000 ml

1000 ml

750 ml

500 ml

Asırlık Sirke Serüveni 

Tarihi Odunpazarı Üzüm Sirkesi ,Ege bölgesinin  üzümlerinden %100 doğal fermentasyon yönetimi kullanılarak üretilmiştir. Tarihi Odunpazarı'' Lezzeti Doğadan Tarifi Atalarımızdan'' sloganı ile çıktığı bu yola sirkede ev yapımı lezzeti ve nefaseti tüm tüketicisine sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

 

1000 ml

500 ml

500 ml

Asırlık Sirke Serüveni 

Tarihi Odunpazarı Elma Sirkesi ,Türkiye'nin en seçkin elmalarından %100 doğal fermentasyon yönetimi kullanılarak üretilmiştir. Tarihi Odunpazarı'' Lezzeti Doğadan Tarifi Atalarımızdan'' sloganı ile çıktığı bu yola sirkede ev yapımı lezzeti ve nefaseti tüm tüketicisine sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Üzüm Sirkesi 500 ml

Elma Sirkesi 500 ml

Nar Ekşili Sos 250 ml

Acı Sos 250 ml

İsotlu Acı Sos 250 ml

Soya Sosu 250 ml

Karadut Ekşili Sos 250 ml

Balzamik Sirke 250 ml

Acı Biber Sosu

500 ml cam 

Soslarımız ile Lezzet Şöleni

Tarihi Odunpazarı;Türkiye'de yeni bir lezzet ve çeşni yelpazesi ile salatalarda,yemeklerde, tatlılarda damak zevkinizi Specia sirke ve Sosları ile şımartmanızı sağlıyor. Arge departmanın Gıda Mühendislerinin uzun araştırmalar sonucunda Türk mutfağının enfes tatlarını special soslarımızla çeşnilendirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

1000 ml Saplı

1000 ml

500 ml

250 ml

Yaş ve kuru üzümden elde edilen üzüm suyunun ilk olarak alkol fermantasyonuna, ikinci olarak fermantörlerde (jeneratör) asetik asit fermantasyonuna tabi tutulmasıyla elde edilen, salatalarda ve soslarda çeşni maddesi olarak kullanılan bir üründür. Kendine has kokusu ve nefaseti vardır. Ayrıca antiseptik olarak kullanılır.

1000 ml

750 ml

500 ml

250 ml

Yaş ve kuru üzümden elde edilen üzüm suyunun ilk olarak alkol fermantasyonuna, ikinci olarak fermantörlerde (jeneratör) asetik asit fermantasyonuna tabi tutulmasıyla elde edilen, salatalarda ve soslarda çeşni maddesi olarak kullanılan bir üründür. Kendine has kokusu ve nefaseti vardır. Ayrıca antiseptik olarak kullanılır.

Vişneli Şurup