Tarifi Atalarımızdan

KÜKRER ailesinin Sirke serüveni 1900’lü yılların başında Fatma Nine’nin ilk olarak toprak testilerde daha sonra meşe fıçılarında yapmış olduğu sirkeyi Eskişehir’in mülki amirlerine satmasıyla başlıyor.

Daha sonra taleplerin artmasıyla bugün Eskişehir’in Tarihi Odunpazarı bölgesinde yer alan Eskişehir’in ilk apartmanı olarak nitelendirilen Kükrer apartmanında meşe fıçılarında özel olarak yapılan üzüm sirkesi üretimi arttırılıyor. O dönemde Kükrer ailesinin Üzüm Sirkesi o kadar çok beğeniliyor ki sadece Eskişehir’den değil çevre illerden de rağbet görmeye başlıyor. Bu tarih ise; Kükrer ailesinin tüm yatırımlarına sirke sektörüne yöneltmesi ve Türkiye’nin ilk ve tek %100 doğal fermantasyon yöntemi ile üretilen sirkesi için dönüm noktası oluyor.

ASIRLIK SİRKE SERÜVENİ

Premium Ürünler

Yemeklerinize tat, sofralarınıza şıklık katacak Premium ürün serimizle tanışın

Heading title icon
EV YAPIMI TADINDA

Doğal Fermantasyon Sirkelerimiz


Tarihi Odunpazarı sirkelerimiz, mısır koçanı ve meşe yongası kullanılarak %100 doğal fermantasyon yönetimi ile üretilmiştir. “Lezzeti Doğadan Tarifi Atalarımızdan” sloganı ile çıktığımız bu yolda; ev yapımı sirke lezzeti ve nefasetini sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.

İncele

Yeni Ürünler

Bir asırlık tecrübemizi günümüz teknolojisi ile buluşturarak ürettiğimiz birbirinden farklı tatlarımızı denediniz mi?

Heading title icon

Markalarımız

Heading title icon

Lezzetli Tarifler

Ürünlerimizle yapabileceğiniz birbirinden lezzetli tarifler

Heading title icon