BRC ve Kosher sertifikaları alınarak ihracat yapılan ülkelere yenileri ekleniyor.
BRC ve Kosher sertifikaları alınıyor. Aynı yıl yurtdışı pazarda ülke sayısını arttırarak Türki Cumhuriyetlere de ihracata başlanıyor. Fermantör makinalarına ilave yatırımlar yapılarak yıllık üretim kapasitesi 10 milyon lt’ye çıkartılıyor. 2 adet tam otomatik dolum makinası da makine parkuruna eklenerek üretim kapasitesi katlanıyor.
Kükrer Fermantasyon ürünleri yurtdışından talep görüyor
Ürün lezzeti ve kalitesi deniz aşırı ülkelerden de talep görmeye başlıyor. FDA sertifikasyonu alan firma Amerika ve Güney Kore’ye ürün ihraç etmeye başlıyor. Aynı yıl içinde ürün portföyüne filtresiz elma sirkesi, incir sirkesi ve alıç sirkesi ekleniyor.
Fabrika bugünkü yerine taşınıyor
Pazardaki ürün kalitesi ve marka büyümesi ile daha yüksek kapasiteli bir tesis ihtiyacı doğuyor ve firma bugünkü modern ve ileri teknoloji fabrikasının bulunduğu Eskişehir Organize Bölgesine taşınıyor. Aynı yıl içinde aileye “Tarihi Odunpazarı” markası ekleniyor.
Yeni yatırımlarla üretim ve ürün çeşitliliği arttırılıyor
Dolum tesislerine ilave hatlar eklenerek üretim kapasitesi %200 arttırılıyor. Aynı yıl içerisinde Acı Biber Sosu ve Balzamik sirke de ürün grubuna eklenerek çeşit sayısı 12’ye, barkod sayısı 41’e çıkartılıyor.
Yeni marka aileye dahil oluyor
Sirke pazarında asırlık geçmişe sahip Kükrer ailesi ESBAĞ markasını marka listesine ekleyerek pazardaki çeşitliliğini ve payını arttırıyor.
Üretim kapasitesinde %100’lük artış
Marka değerinin hızla artması ve taleplerin çoğalması ile yeni bir üretim tesisine geçilerek üretim kapasitesi %100 arttırılıyor.
Kükrer Fermantasyon Türkiye’de İlk 6’ya giriyor
Firma; ürün kalitesi ile Türkiye sirke üreticileri arasında kısa süre içerisinde ilk 6’ya giriyor ve pazar payı Türkiye genelinde %15’e çıkıyor.
Kükrer ailesi yeni markasını kuruyor
Kükrer ailesinin 3ncü nesli olan Yılmaz Kükrer tarafından yeni bir tesis kurularak %100 doğal fermantasyon yöntemi ile sirke üretimine tekrar başlanıyor.
Kükrer A.Ş. yüksek marka değeri İle satılıyor
Tüm bilgi birikimi ve üretim kalitesiyle marka değeri büyütülen tesis ve marka, yüksek pazar değerine ulaştı ve aile üyelerinin ortak kararıyla satıldı.
Limon Sosu üretimi başlıyor
Sirke alanında büyük bir marka bilinirliği yakalayan firma, limon sosu üretimine başlıyor.